Inschrijvingen schooljaar 2021-2022

Is uw kind al ingeschreven?

  • alle kinderen die nu op onze school zijn ingeschreven, blijven ingeschreven. U moet dus niets doen.
  • alle kinderen die bij ons ingeschreven zijn en volgend schooljaar naar het eerste leerjaar in lagere school ” De Griffel” gaan, worden automatisch ingeschreven. U moet dus niets doen.

Nog niet ingeschreven?

Broer of zus al ingeschreven in onze kleuterschool of lagere school? Dan heeft u voorrang om uw kind in te schrijven. Dit kan van 1 februari tem 12 februari 2021. Vergeet dit dus niet te doen! Omwille van de Coronamaatregelen kan een fysieke inschrijving op school zelf op dit moment niet. 
– broer of zus van de kleuterschool: wij bezorgen u de nodige documenten die u dient te ondertekenen terug te bezorgen via de leerkracht van uw kind.
– broer of zus van De Griffel/personeel: mail ons de naam en geboortedatum van uw kind samen met de naam van het kind van De Griffel: wij bezorgen u dan de nodige documenten die u dient te ondertekenen en ons terug te bezorgen via de leerkracht van uw kind

Nieuw in onze school? Dan moet u uw kind online aanmelden. Dit kan van 1maart 2021 tem 26 maart 2021. Ga hiervoor naar http://naar school.houthalen-helchteren.be
Daarna ontvangt u een bericht van toewijzing ( of weigering).
Van 3 tot 28 mei 2021  mag uw kind effectief ingeschreven worden. We wachten de precieze maatregelen ivm Corona nog even af….

Vanaf 7 juni 2021 starten de vrije inschrijvingen.

OPGELET: inschrijven kan alleen door de ouders ( of voogd) gebeuren. Vergeet niet om SIS-kaart, ISI-kaart of kids-ID mee te brengen (en indien van toepassing: het bewijs van ontvangst schooltoelage)
Door de steeds wijzigende Coronamaatregelen veranderen de regels in verband met inschrijven voortdurend. Gelieve dus steeds even contact op te nemen met de school via mail of telefoon.

Meer info nodig?

Neem even contact op met de directeur, Eveline Leurs 011/ 49 23 92